Over ons

Bij Allround Schadeherstel bent u aan het juiste adres als het gaat om verschillende spuitwerkzaamheden. Ons gespecialiseerde bedrijf bestaat sinds 3 jaar, maar we hebben ruim 25 jaar ervaring. Wij kunnen onze dienstverlening op verschillende manieren voor u inzetten.

Bij ons schadeherstelbedrijf kunt u terecht voor het spuiten van auto’s, verschillende meubels en schadeherstel. Hierbij kunt u denken aan het onzichtbaar wegwerken van krassen, deuken en dergelijke als u schade heeft aan uw auto.

Ons specialisme maakt van ons ook het ideale bedrijf om u bij te staan als het gaat om een antieke autorestauratie, want een oldtimer vraagt vaak een speciale aanpak.
Ook op het vlak van spuitwerk kunt u bij ons terecht. Ons schadeherstelbedrijf werkt flexibel en klantgericht. Met andere woorden: uw wensen staan altijd centraal bij ons.

Door een goede samenwerking met zorgvuldig geselecteerde derden kunnen wij u onder één dak en op afspraak een nog bredere dienstverlening aanbieden.
Wij staan voor een flexibele werkwijze. Kunt u bijvoorbeeld alleen in het weekend uw auto missen, dan regelen wij dat met u.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen of zoekt u advies? Neem gerust contact met ons op voor het herstellen van schade aan uw auto.

Wij zijn aangesloten bij: