Onze diensten

Allround Schadeherstel Voskuilen staat voor u klaar! Als flexibel schadeherstelbedrijf kunnen wij veel voor u betekenen. Hier vindt u een aantal diensten die wij uitvoeren.

Vragen? Interesse? Neem gerust contact met ons op!

28279973_1606681746088238_5660232594141493016_n

Autoschadeherstel

Schade aan de auto kan iedereen zo maar overkomen. Denk maar aan dat onhandige paaltje dat u over het hoofd heeft gezien. Of u treft een niet oplettende medeweggebruiker of kinderen die aan het spelen zijn. Er zijn oorzaken genoeg te bedenken die kunnen leiden tot lakschade en deuken. Wat de reden ook is, een snel herstel van deze schade is erg belangrijk. Niet alleen om de uiterlijke kwaliteiten te blijven waarborgen van uw auto, maar ook om ernstigere problemen te voorkomen.
Als expert in het herstellen van autoschade zorgen wij ervoor dat we uw autoschadeherstel snel en effectief aanpakken. Na afronding zal uw auto weer als nieuw zijn en is de autoschade na een aanrijding of ander ongelukje weer zo goed mogelijk weggewerkt.

Wilt u ook dat uw autoschadeherstel snel en effectief wordt opgepakt? Neem dan contact met ons op, we staan voor u klaar.

Autospuiterij

In het geval van schade kan het soms wenselijk zijn om uw auto opnieuw te laten spuiten bij een autospuiterij. Voor bedrijven kan dit gaan om promotionele redenen, voor particulieren om simpelweg te genieten van een nieuw uiterlijk. Wat de reden ook is, voor een mooie look van een auto door een nieuwe laklaag heeft u een goede en ervaren autospuiterij nodig.
Wij als uw autospuiterij staan voor u klaar met een vakkundige aanpak en veel mogelijkheden. Wij kunnen iedere auto voorzien van alle mogelijke kleuren. Of het nu gaat om schadeherstel of om andere redenen, wij spuiten uw auto naar uw wensen.

Wilt u meer weten over de prijzen van onze autospuiterij, de flexibele werkwijze of de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem gerust contact met ons op.

Antieke autorestauratie

Als het gaat om een antieke autorestauratie dan kunt u niet zonder een specialist. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Als autospuiterij beschikken wij over de kennis en expertise als het gaat om het restaureren van oldtimers. Zo weten wij de juiste lak en kleuren toe te passen voor een optimaal resultaat. Uiteraard staan hierbij uw wensen centraal.

Als expert in autorestauratie maken wij aanvullend gebruik van ons netwerk aan andere vakmensen, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit betekent dat wij hiermee desgewenst ook andere werkzaamheden op ons kunnen nemen op het gebied van antieke autorestauratie.

Neem gerust contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken als het gaat om het restaureren van uw oldtimer.

Meubelspuiterij

Heeft u thuis bijzondere meubels staan die een opknapbeurt verdienen? Misschien een klassieke stoel of kast die al enkele generaties meegaat? Hoe mooi sommige meubels ook kunnen zijn, het kan voorkomen dat er sprake is van slijtage of andere schade. Of het kan erom gaan dat u het meubelstuk nog wel mooi vindt, maar dat de kleuren niet meer van deze tijd zijn of door de jaren heen zijn verkleurd.

U kunt ons ook inschakelen als meubelspuiterij. Daarvoor hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Aan de hand van foto’s die u ons toestuurt kunnen wij vaak al een goede inschatting maken van wat we voor u kunnen betekenen.

Bij ons ontdekt u vele mogelijkheden als het gaat om de kleuren en opties, zoals mat of metallic. Voor meer informatie over onze meubelspuiterij kunt u ons altijd benaderen.